FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOP´SHär skapar vi tillsammans ett upplägg som passar er och er organisation. Ni får handfasta verktyg och

redskap i olika sammanhang som passar ju st er! 


Vill ni skapa driv, hitta fokus fokus och få mer positiv energi?

Boka Karro! 

Vi kombinerar teoretiska inslag med praktiska moment och handfasta tips. Min workshop handlar om att få människor att ta en större egenmakt över sin hälsa och hur man med enkla knep och redskap kan lyckas med det man vill uppnå.


Jag berättar om hur man med små justeringar i sin vardag kan få positiva hälsoeffekter till ett ökat välmående, utan förbud, måsten och ångest! 

FÖRELÄSNING

WORKSHOPS

Föreläsningarna är alltid forskningsbaserade och jag använder mig av moderna, enkla knep för att skapa förståelse för det som ibland kan upplevas vara komplicerat.


Jag delar med mig av egna erfarenheter och upplevelser om hur ni kan inspireras för att lyckas med just det ni är i behov av.Jag gör det personligt, och underhållande, vilket gör att jag talar med glädje, entusiasm och värme. 


Ämnen jag kan inspirera om: 


MOTIVATION • MÅLSÄTTNING • STRESS • HÄLSA • FYSISK AKTIVITET • KOSTVarför inte kombiner flera områden - kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er!