POWERHÄLSA


Att ha hälsa handlar om hur insidan mår och hur den känns - både i kropp och knopp!

Av erfarenhet vet jag att vi når hälsa utan förbud, måsten och ångest.


Jag ser kroppen som två system som ska fungera tillsammans, kroppen & knoppen – enklare än så är det inte. När vi bantar eller genomför olika dieter så försätter vi dessa system i obalans till varandra, förr eller senare så kommer systemen att hitta tillbaka till varandra och då är vi oftast tillbaka på ruta ett igen med mer ångest och samma startvikt. Återigen börjar jakten på att hitta en "kur" som fungerar. Hade det fungerat hade vi inte behövt göra det om och om igen.


Jag tror på en hållbar livsstil, det vill säga att den ska vara hela livet!


Hälsa är för mig är inte svart eller vit det är en fantastisk gråzon. I gråzonen har vi blivit medvetna om våra val och gör dem aktivt varje dag, varje måltid och vid varje frestelse. Allt för att vi ska kunna ge oss de bästa byggstenarna som får oss att må bra utan förbud, måsten och ångest.

 

Det finns ingen mall om hur vi ska se ut eller hur vi ska må – lyft blicken och fråga dig själv – ger jag min kropp och knopp vad den behöver för att prestera och fungera optimalt?
För mig finns inga mallar, du är unik och lika så det du skapar ! Så här går det till


Jag finns för dig som tröttnat på att räkna points, är less på dieterna som aldrig fungerar eller för dig som känner för att göra hälsosamma val i livet men inte riktigt vet hur.


Genom vår kontakt får du verktygen till att skapa dig en hälsosam livsstil utifrån dina förutsättningar och ambitioner. Förutom att jag kan styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning, mammaträning och kostrådgivning så har jag lång erfarenhet att få tankar till handling. 


Mitt coachingkoncept bygger på kommunikation under 90 dagar genom en digital kanal som är smidig, tillgänglig och enkel att använda. Appen ger dig både möjlighet att reflektera och få reflektioner på ditt tänkta upplägg och det du står inför.

Med mig som onlinecoach motiverar jag dig till att lyckas mot en hälsosam-, hållbar- och lycklig livsstil

Paketerbjudande;


- Personlig motiverande coachning

- Kostrådgivning
- Träningsplanering

Självklart kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag!