Meny

HÄLSOPOWERHar du tröttnat på att jojo-banta och räkna points?
Är du less på alla förbud och måsten? 


Då har du kommit rätt! här får du stöd och inspiration till att välja det som faktiskt får dig att må bra!

Vi pratar byggstenar, energi och metabolism. Vi går igenom precis det du behöver för att nå en hälsosam och hållbar livsstil För mig finns inga mallar, du är unik och lika så det du skapar ! Jag ger dig:

daglig personlig feedback

träningsplanering

onlinecoachning


varför ska du välja mig som coach:


för jag har gjort samma resa du nu ska göra 

Min hälsosynJag tror på en hållbar hälsa utan förbud, måsten och ångest. Att ha god hälsa handlar inte om hur du ser ut, det handlar snarare om hur insidan mår – både kropp och knopp.


Jag ser kroppen som två system som ska fungera tillsammans, kropp & Knopp – enklare än så är det inte. När vi bantar springer kroppen före hjärnan. Hjärnan måste till sist bromsa in kroppen med hjälp av olika hormon för att hänga med och vips är man tillbaka på ruta 1 med lite mer ångest än när man började över att man misslyckades, t.ex att nå sin målvikt. 

 

Jag tror på en hållbar livsstil, det vill säga att den ska vara hela livet!


Hälsa är inte svart eller vitt det är för mig en fantastisk gråzon. I gråzonen har vi blivit medvetna om våra val och gör dem aktivt varje dag, varje måltid, och vid varje frestelse. Allt för att vi ska kunna ge oss dem bästa byggstenarna som får oss att må bra utan att skapa ångest!

 

Det finns ingen mall om hur vi ska se ut eller hus vi ska må – utan lyft blicken och fråga dig själv – ger jag min kropp och knopp vad den behöver för att prestera optimalt?ÄG dina val !